Marketing

Soulgood kontynuuje wzrost organiczny na południowym zachodzie w 2023 roku

  • 10 stycznia, 2023
  • 4 min read
Soulgood kontynuuje wzrost organiczny na południowym zachodzie w 2023 roku


Cynthia Nevels, prezes i szef kuchni kreatywnej Soulgood
Cynthia Nevels, prezes i szef kuchni kreatywnej Soulgood

Prowadzona przez kobiety wegańska restauracja wprowadza dwie nowe koncepcje szybkiej obsługi w Teksasie

Soulgood kontynuuje wzrost organiczny na południowym zachodzie w 2023 rokuDallas, Teksas (RestaurantNews.com) Dobro duszy® – wegańska sieć fast-casual słynąca z całodziennego menu śniadaniowego na bazie roślin – kontynuuje budowanie sukcesu marki od momentu jej powstania w 2012 roku. W 2022 roku Soulgood otworzył dwie strategiczne lokalizacje partnerskie i otwiera trzecią w Luty 2023. Przedsięwzięcie należące do kobiet obecnie współpracuje z Chartwells Higher Education, otwierając swoją flagową wegańską kawiarnię na kampusie Uniwersytet Kobiet w Teksasie 18 stycznia 2022 r. Teraz firma Soulgood nawiązała współpracę z Kitchen United Mix, która niedawno zakończyła zbiórkę serii C o 100 milionów dolarów, w celu prowadzenia nowych wegańskich restauracji ekspresowych w całym Teksasie.

„Agresywna strategia rozwoju naszej marki i zaangażowanie we współpracę z globalnymi firmami zarządzającymi usługami gastronomicznymi i wirtualnymi kortami gastronomicznymi, które są zgodne z podstawowymi wartościami Soulgood, zapewniły nam doskonałą pozycję umożliwiającą dalsze sukcesy w ekspansji w przyszłości pomimo wzrostu kosztów żywności i siły roboczej”, powiedziała Cynthia Nevels, prezes i szef kuchni kreatywnej Soulgood Management LLC, operatora Soulgood® i Soulgood Express®. „Jestem wdzięczny naszym wspaniałym klientom, którzy kochają produkty śniadaniowe i lunchowe na bazie roślin Soulgood, oraz naszym oddanym współpracownikom, którzy codziennie wypełniają misję Soulgood „ratowania planety, ludzi i zwierząt po jednym talerzu na raz” w naszych restauracjach.

Warto przeczytać!  Równoważenie prywatności danych i pomiarów marketingowych

Kształtowanie DFW 2022 Soulgood na WFAA

Flagowy sklep Soulgood odnotował rekordowe przychody po pandemii w pierwszym roku działalności na kampusie uniwersyteckim. Studenci pozytywnie przyjęli tę koncepcję i docenili ekskluzywne wegańskie menu i misję Soulgood. Soulgood przyspiesza plany rozwoju w południowo-zachodnim regionie Stanów Zjednoczonych, wprowadzając nowe jednostki ukierunkowane na więcej lokalizacji sklepów Kroger, lokalizacji uniwersyteckich i przyszłych inwestycji w celu dystrybucji gotowych do podgrzania gotowych posiłków na bazie roślin na większej liczbie kampusów uniwersyteckich i rynków. Marka intensyfikuje swoje działania marketingowe, aby przekazać historię Soulgood i możliwości rozwoju firmy poprzez więcej inicjatyw, które koncentrują się na strategicznych umowach partnerskich, aby napędzać ekspansję sklepów w 2023 roku i później.

Partnerstwo Soulgood z Chartwells Higher Education i Kitchen United Mix przyspieszyło plany ekspansji marek z wysokimi zwrotami.

Soulgood kontynuuje wzrost organiczny na południowym zachodzie w 2023 roku
Kanapka Śniadaniowa

„Nasza współpraca z Chartwells Higher Education była bardzo korzystna, aby położyć podwaliny pod pozytywny wzrost sklepów w regionie południowo-zachodnim” — powiedział Nevels, prezes Soulgood. „Praca z Chartwells była prawdziwym katalizatorem rozwoju firmy i cieszymy się, że nasza współpraca rozwija się i rozwija.

Soulgood będzie nadal szukać możliwości rozwoju i ekspansji poprzez strategiczne partnerstwa, aby żywność pochodzenia roślinnego wytwarzana od podstaw była dostępna, dostępna i przystępna cenowo w całym regionie południowo-zachodnim. Marka będzie nadal oferować korporacjom ekskluzywne, wysokiej klasy usługi cateringowe oparte na roślinach oraz oferować usługi bezdotykowej dostawy żywności za pośrednictwem Uber Eats, DoorDash i GrubHub.

Warto przeczytać!  Elementy składowe marketingu internetowego (podsumowanie)
Soulgood kontynuuje wzrost organiczny na południowym zachodzie w 2023 roku
Potrójne D Burgery

Firma Soulgood została założona w 2012 roku, kiedy Cynthia Nevels, absolwentka Texas Woman’s University, uruchomiła wegańską kuchnię pop-up na lokalnym targu rolników w Dallas w Teksasie ze środków zebranych w ramach finansowania społecznościowego. Restauracje Soulgood serwują ciastka z maślanki, gofry, śniadaniowe tacos, wykwintne burgery, tamale i desery. Oprócz jedzenia na miejscu, Soulgood oferuje również odbiór, dostawę, food truck i usługi cateringowe.

Nowe lokalizacje Soulgood i Soulgood Express:

Kawiarnia Soulgood®
1201 Oakland Street
Denton, Teksas 76201
940-898-3661
Poniedziałek sobota
7:30 – 14:30

Soulgood® Food Truck Klyde Warren Park
Autostrada Woodall Rodgers 2012
Dallas, Teksas 75201
Poniedziałek czwartek
11:30 – 14:30
Piątek sobota
11:00 – 20:00

Soulgood® Express [Inside Kroger – Kitchen United Mix]
1035 N Shepherd Drive
Houston, Teksas 77008
Poniedziałek niedziela
8:00 – 20:00

Soulgood® Express [Inside Kitchen United Mix]
9506 TX-121 Frisco, TX 75035
Poniedziałek niedziela
8:00 – 20:00


Źródło